Τρόποι Πληρωμής-Αποστολής


Τρόποι Πληρωμής-Αποστολής
Στην Kiub Clothing η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τον παρακάτω τρόπο:

1) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου (εντός Ελλάδος),

2) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό της Kiub Clothing:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
iban : GR5301713190006319154460843
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΤΣΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ Ο.Ε.

3) Με Paypal


Πιο Αναλυτικά:

Με αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας.
Για παραγγελίες άνω των 100€, ενδέχεται να χρειαστούμε τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσεις στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στην Kiub και στο λογαριασμό της τράπεζας με IBAN . Εφόσον κάνεις την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email kiubclothes@gmail.com . Η παραγγελία σας θα είναι έγκυρη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται.

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ίδια ή άλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζες μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων-Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου γίνει η κατάθεση αυτών.

Paypal

Το Paypal επιτρέπει σε εσάς να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.


Αποστολή

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την courier ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2-3 εργάσιμων ημερών
(Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-4 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές
για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14.00).

Το κόστος αποστολής κυμαίνεται στα 3€.Για αγορές άνω των 90€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 14:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Η παράδοση τους γίνεται εντός 1 με 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή).


best social proof app shopify